Надання тимчасового доступу до авто

Якщо у Вас виникли складнощі, зверніться до нас за консультацією, тел. 067 312 60 60 або у чат на сайті.

Для того, щоб надати комусь доступ до автомобілів, необхідно обрати одне чи кілька авто у Списку авто галочками та натиснути на кнопку “Надати тимчасовий доступ” на панелі Списку авто.

Кнопка “Надати тимчасовий доступ” на панелі Списку авто.

Після того, як було натиснуто на кнопку “Надати тимчасовий доступ”, з’явиться відповідне вікно над мапою, у якому можна вказати Підпис (за замовчуванням назва авто, можна змінювати лише при наданні доступу до 1 авто), Період (термін на який буде надано доступ до авто).

Вікно надання тимчасового доступу до авто

Якщо обрано варіант періоду “до дати”, то можливо у календарі вказати до якої дати буде доступним посилання на тимчасовий доступ.

Вікно надання тимчасового доступу з обраним періодом “до дати”

Вказавши Підпис (якщо доступно для редагування, не обов’язково змінювати) та Період, потрібно натиснути на кнопку “Отримати посилання”. Кнопка “Отримати посилання” стане не активною (сірою) і праворуч від неї з’явиться кнопки Копіювати посилання, Надіслати на телефон і саме посилання на тимчаосвий доступ у вигляді – https://watch.gps-khm.net/?k=hTt2iH.

Вікно надання тимчасового доступу після натиснення на кнопку  “Отримати посилання”

Клікнувши по посиланню, відбудеться перехід на сторінку спостереження за авто.

Якщо ж потрібно скопіювати посилання і з кимось поділитись, достатньо клікнути на кнопку “Копіювати посилання”, з’явиться підказка – “Посилання скопійовано в буфер обміну”.

Приклад скопійованого повідомлення – “GPS Авто 1 до 25.06.2022 https://watch.gps-khm.net/?k=hTt2iH”.

Для того, щоб надіслати посилання комусь на телефон, потрібно скористатись кнопкою “Надіслати на телефон” кнопка змінює вигляд вікна “Надати тимчасовий доступ”, замінивши посилання на тимчасовий доступ до авто на поле для введення номеру телефону та кнопку “Надіслати”. Вказавши номер телефону і натиснувши на кнопку   “Надіслати”, відбудеться надсилання повідомлення типу “GPS Авто 1 до 25.06.2023 https://watch.gps-khm.net/?k=hTt2iH” на номер, який було вказано.

Вікно надання тимчасового доступу після натиснення на кнопку  “Надіслати на телефон”

Вікно надання тимчасового доступу після надсилання повідомлення на вказаний номер телефону

 “Налаштувати” (шестерня) – натиснувши на кнопку відбудеться перехід в Особистий кабінет користувача – Тимчасовий доступ до авто, де знаходиться список всіх посилань на тимчасовий доступ створених користувачем, з їх Підписами та датами до яких будуть працювати ці посилання. Тут, у будь який, момент можна скопіювати існуючі посилання.

Сторінка Тимчасовий доступ до авто в Особистому кабінет користувача

Якщо у Вас виникли складнощі, зверніться до нас за консультацією, тел. 067 312 60 60 або у чат на сайті.